diumenge, 28 d’octubre del 2018

UPV - Jornades de Portes Obertes 2018-19

La Universitat Politècnica de València (UPV) presenta les seues Jornades de Portes Obertes 2018-2019, una oportunitat perquè futurs estudiants, famílies i educadors puguen conèixer de primera mà les instal·lacions dels tres campus (València, Alcoi i Gandia), les seues escoles i facultats, així com totes les titulacions que s'hi imparteixen.

De caràcter completament gratuït, aquestes jornades, que aquest any celebren el seu 26è aniversari, s'han anat adaptant als canvis normatius.

Dues modalitats de jornades gratuïtes: alumnes/educadors i famílies

Portes Obertes 2018-2019 presenta dues modalitats de jornada. La primera, dirigida a alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior, orientadors, tutors i professors, i la segona destinada a les famílies.

Per a inscriure's en les primeres, els centres d'educació secundària poden fer-ho en línia, emplenant un senzill formulari.

Quant a les segones, que es realitzaran en dissabte amb la finalitat de facilitar l'assistència, el formulari d'inscripció estarà disponible a partir del dimarts 4 de desembre del 2018.

Quatre dijous amb jornades en valencià

A més, a causa de la seua creixent demanda, es duran a terme quatre jornades en valencià, una per mes, que tindran lloc els dijous 24 de gener, 21 de febrer, 21 de març i 11 d'abril.

Un any més el nostre institut, tutores i departament d'orientació,  organitza la visita per al nostre alumnat de 2n de Batxillerat. Concretarem data.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Anota ací el teu comentari. La teua opinió ens interessa.